Јанковић: Нема одустајања, нису све лађе потонуле

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Никола Јанковић изјавио је да је црно-белима недостајало среће у последњим минутима меча против Будућности у другом колу АБА лиге.
jankovic
Фото: Youtube Printscreen

Изабраници Влада Шћепановића после два продужетка, тројком Данила Николића уз звук сирене, изгубили су од подгоричког тима у дербију кола у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Била је утакмица каква приличи дербију, зна се наше ривалство. Нажалост, мислим да нам је недостајало мало среће при последњем шуту. Они су одрадили веома добар посао, одиграли су одличну утакмицу и честитам им на томе", рекао је Јанковић за ТВ Партизан.

Црно-бели после два кола у регионалном такмичењу имају два пораза, а у среду их очекује меч трећег кола Еврокупа против Уникса на гостовању.

"Нема одустајања, почетак је сезоне. Наравно да није кренуло онако како смо прижељкивали, нису све лађе потонуле. Није нимало лак распоред, путујемо у Русију. То је тешко гостовање и за и организацију, а и екипа је незгодна. На нам је да што пре из главе избацимо утакмицу против Будућности и да се припремимо. Сада смо као на траци, нема места за дубљу анализу и туговање. Уникс је незгодна и озбиљна екипа. Видећемо шта ћемо да урадимо поводом тога и да се вратимо победом из Русије", закључио је Јанковић.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести