Јовановић: Морамо да одиграмо добру одбрану

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић изјавио је да је Игокеа чврст тим са веома искусним појединцима и да је битно да његова екипа одигра добру одбрану.
zvezda mega1, kss
Фото: KSS

Мега ће сутра од 12 сати дочекати Игокеу у 14. колу АБА лиге у хали спортова Ранко Жеравица у Београду, а оба тима изједначена су по броју победа, па ће сутрашња утакмица бити један од дербија кола.

"Имали смо нешто напорнију седмицу после Цедевита Олимпије и утакмице против Олимпијакоса у Атини. Имали смо неколико дана да се спремимо за утакмицу против Игокее која је јако чврст тим са веома искусним појединцима. Очекује нас тешка утакмица против екипе која има добар резултат у досадашњем делу АБА лиге. Доста мењају одбрану, добро трче и веома је битно да одиграмо добру одбрану и да после ње користимо наше прилике у нападу, рекао је Јовановић за клупски сајт.

После 13 одиграних кола АБА лиге, Мега тренутно има скор 9-4 док је Игокеа забележила девет победа и три пораза.

Бек Меге Малколм Казалон изјавио је да енергија мора бити на највишем нивоу током свих 40 минута.

"У недељу играмо изузетно битан меч против Игокее. Добили смо их на самом почетку лиге, али нас то никако неће заварати пошто генерално играју одлично, о чему говори и њихова позиција на табели. Веома су квалитетна и искусна екипа а на нама је да се боримо током свих 40 минута утакмице и да наша енергија буде на највишем нивоу како бисмо успели да изборимо позитиван исход", изјавио је Казалон.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести