Кадровске промене у АБА лиги

Седница Скупштине АБА лиге одржана је у понедељак, а дан касније на сајту регионалног такмичења озваничене су промене, јавља портал Србија данас.
kosarka aba liga
Фото: Tanjug (T. Valič, ilustracija)

Објављен је календар такмичења, као и информације о кадровским променама.

На седници одржаној у Бањалуци, на основу принципа утврђеном у оснивачком акту лиге, председавање АБА лигом у сезони 2019/20 преузела је Цибона, односно њен директор Домагој Чавловић. Уз њега ће најближи сарадници бити председник ФМП Предраг Милојевић и први човек Морнара Ђорђије Павићевић. 

- Клубови АБА лиге су усвојили кораке који ће осигурати избор новог менаџмента у најкраћем могућем року. Истовремено, Скупштина АБА лиге овластила је Председништво да до избора новог менаџмета предузме све кораке у припреми сезоне 2019/20 у свим такмичеnjима под окриljем АБА лиге (1. АБА лига, 2. АБА лига, Супер куп, јуниорска АБА лига) - наведено је у саопштеnjу. 

Скупштина АБА лиге се такође захвалила Крешимиру Новоселу и Жарку Чабаркапи на како је речено изузетној сарадњи у протекле четири године, на свему што су урадили на унапређењу и развоју свих такмичења под окриљем АБА лиге и пожелела им срећу у наставку каријере.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести