КК Војводина дочекују Динамик (20)

У ситуацији када им је опстанак у лиги само у домену теорије, кошаркаши Војводине, вечерас од 20 часова у великој сали Спенса, дочекују екипу Динамика, у оквиру 23. кола Кошаркашке лиге Србије.
 Filip Socek, foto: F. Bakić
Фото: Филип Соцек, фото: Ф. Бакић

Тим с Дорћола је велики фаворит, јер осим тога што је квалитет на његовој страни, црвено-бели (поново) кубуре с повредама и болестима. Овога пута, под знаком питања је наступ Андрије Симовића и Енеса Латифагића.

- Динамик је у сваком случају квалитетнији од нас, то је екипа која игра АБА 2 лигу – рекао је тренер Војводине Филип Соцек. – Ове сезоне изгледа да не можемо да будемо комплетни, јер и сада имамо два играча под знаком питања. У згуснутом распореду, не успевамо да се регенеришемо и да свежи уђемо у утакмицу. Шта је - ту је, остаје нам да поштено одиграмо данашњу и преостале утакмице у лиги, као што смо то и до сада радили.

Капитен Војводине Алекса Зарић обећава велику борбу Новосађана.

- Без обзира на ситуацију у којој се налазимо, нећемо се унапред предавати. Изаћи ћемо на паркет са жељом да изненадимо фаворита. За шта ће то бити довољно, видећемо на крају утакмице – рекао је Зарић.

Д. Кн. 

Понедељак

Вршац - Дунав   (18)

Београд - Младост     (18)

Н. Пазар - Слобода    (18)

Колубара - Борац      (19.30)

Металац - Тамиш       (19.30)

Војводина - Динамик (20)

Уторак

Напредак - Златибор (18)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести