КК Звезда: Странци отпутовали, Оџо и Перпероглу у Београду

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је вечерас да је у условима ванредног стања због корона вируса већина страних играча напустила Београд и да ће се вратити када се стање нормализује.
kk crvena zvezda
Фото: KK Crvena zvezda

"Управа КК Црвена звезда мтс је након проглашења ванредног стања и у новонасталим околностима одржала састанак са тренерима и играчима свих селекција и донела следеће одлуке: Већина страних играча (Били Берон, Кевин Пантер, Лоренцо Браун, Џејмс Гист, Чарлс Џенкинс, прим. аут) је на лични захтев отпутовала својим кућама, осим Мајкла Оџа и Стратоса Перпероглуа, који се тренутно са породицом налази у Београду и у наредним данима донеће одлуку о евентуалном останку у Београду или одласку у Грчку", наводе са Малог Калемегдана.

Како се истиче, сви домаћи играчи сенироског тима и млађих селекција, као и тренери, са својим су породицама у својим домовима и поштују све препоруке надлежних државних органа и клуба, док је у менаџменту уведено дежурство у складу са мерама државних органа.

"По нормализацији и елиминисању здравствене угрожености грађана Србије договорено је да се сви страни играчи врате у Београд и заједно са домаћим играчима наставе са својим редовним обавезама у клубу, како би се сезона привела крају", поручују из Звезде.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести