Кошаркаши Војводине дочекују Бановчане

Тешко је некога победити три пута узастопно за мање од три месеца, али то ће вечерас од 20 часова покушати кошаркаши Војводине пред камерама Новосадске телевизије, јер црвено - бели у 6. колу КЛС дочекују Дунав из Старих Бановаца.
kos vosa bjelica
Фото: Крсто Бјелица очекује победу против Дунава, фото: Дневник (В. Фифа)

Новосађани су тим из Срема два пута победили у припремном периоду, Војводина је једина непоражена у лиги, али Дунав је везао две победе и показао да и те како може да буде незгодан.

- Дунав је у порасту форме, уз то распуцали су се носиоци игре – Малиyан, Ковачевић и наш бивши играч, Мајсторовић – каже помоћни тренер Војводине Милош Исаков Ковачевић. – Данашњи меч је за нас битан јер желимо да останемо на првом месту, али и због информација да би овом победом то био најбољи прволигашки старт у историји нашег клуба.

Капитен Воше Крсто Бјелица је оптимиста пред данашњи меч.

- Победили смо у оба припремна меча, али знамо да Дунав има квалитет и да нас не очекује лак посао. Са друге стране, ми добро тренирамо, имамо добру атмосферу, а стручни штаб је опет сјајно одрадио скаутинг, тако да не верујем да данашњи ривал може нечим да нас изненади. Очекујем да останемо на првом месту – рекао је Бјелица.

Д. Кн. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести