Кошаркаши Црвене звезде гостују код Цедевите

Кошаркаши Црвене звезде сутра гостују у Загребу у оквиру АБА лиге, а дуел са Цедевитом заказан је сутра за 17 часова.
dusan alimpijevic printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да играчи у предстојећој утакмици против Цедевите морају да имају прави приступ.

„Сви смо свесни да ће победа над Барселоном имати свој значај само ако славимо и у Загребу. До повољног резултата ћемо доћи само ако имамо прави приступ и ако извучемо поуке из претходних утакмица. Сада имамо и то искуство из претходног периода када смо у врло кратком временском пероду играли са евролигашку утакмицу са Жалгирисом, и против Будућности само два дана касније“, рекао је Алимпијевић.

Звезда је данс стигла у Загреб,а играчи су путовали аутобусом.

„Немамо пуно времена да се спремимо за овај дерби и освежимо, очекује нас само један тренинг до утакмице. Цедевита је екипа направљена за врх АБА лиге, имају потенцијал за највише домете. Поново ћемо наступити без повређеног Немање Дангубића, док ће у 12 играча за ову и утакмицу у Москви против Химкија, бити Дејан Давидовац уместо Марка Кешеља“, рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш црвено-белих, Огњен Добрић подсетио је да је такмичарски приорет екипе АБА лига.

„Немамо пуно времена да се припремимо за ову утакмицу. Победа над Барселоном нам много значи, највише за наше самопоуздање, али ми смо већ више пута напоменули шта је наш такмичарски приоритет ове године, а то је АБА лига, па тиме ова утакмица још више добија код нас на важности. Знамо све квалитете Цедевите, покушаћемо да се што боље спремимо, да се освежимо и регенеришемо након Барселоне, и идемо на победу у Загребу“, рекао је Добрић.

С. Р.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести