Кошаркаши Војводине вечерас на Спенсу против Слоге

Кошаркаши Војводине вечерас од 18 часова у малој сали Спенса дочекују Слогу, у оквиру четвртог кола Кошаркашке лиге Србије (КЛС).
с
Фото: Ф. Бакић/Јововић одлично започео сезону

Новосађани у овај сусрет улазе после пораза од Златибора (86:80) у неизвесној завршници, али задовољни с обзиром на отпор који су пружили можда и највећем фавориту за сам врх табеле. Добре игре ипак неће бити довољне за наредног ривала. Слога је у досадашња три кола остварила све три победе, истина против нешто слабијих супарника, што не би требало да опушта црвено-беле који морају да буду на врхунском нивоу, уколико желе да се врате на победнички колосек.

Тренер Новосађана Милош Исаков Ковачевић поручио је да Војводина, упркос неуспеху против Златибора, у добром расположењи дочекује Слогу.

– Стартовали смо добро, победили смо Вршац, пчотом и Нови Пазар, да би пружили још једну добру партију против Златибора, па са великим самопоуздањем очекујемо сусрет са Слогом. Наш вечерашњи ривал има високе амбиције, тога смо свесни и покушаћемо да из меча у меч будемо све бољи. И овај пут ћемо наступити без капитена Љубичића, али ће у саставу бити и Беслаћ и Чампара, који су имали неких ситних проблема. Веома важна утакмица је испред нас и потрудићемо се да је искористимо како бисмо на најбољи начин заборавили пораз у претходном колу – истакао је Исаков Ковачевић.

Плејмејкер Војводине Коча Јововић од почетка сезоне пружа врхунске партије и не крије да његова екипа у данашњој утакмици иде на победу.

– Знамо да је екипа Слоге јако добра и да заслужено имају три победе у ове три утакмице. У предстојећој утакмици ипак бих рекао да смо ми благи фаворити, због домаћег терена и надам се да ће публика да дође у што већем броју да нас подржи. У претходном периоду морао сам мало више да повучем због тога што је Љубичић због повреде пропустио прве утакмице, али сам задовољан како се све одвија у досадашњем току сезоне – рекао је Јововић.     

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести