Кошаркаши Звезде сутра против Олимпијакоса

БЕОГРАД: Кошаракши Црвене звезде сутра од 20 сати гостују Олимпијакосу у 23. колу Евролиге.
kosarka kos
Фото: Tanjug / ilustracija

Кошаркаши Звезде отпутовали су данас у раним јутарњим часовима преко Цириха за Атину.

"Распоред је такав какав јесте. После два меча која смо имали, боравка у Француској и Словенији ту смо и радимо мало на опоравку. Нисмо играли добро против Асвела и направили смо много грешака, атипичних за нас које краси игра са великом енергијом. У овом тренутку ми немамо ту енергију, што је потпуно објективно и нисмо на том нивоу на којем смо били и на којем желимо поново да будемо“, рекао је Радоњић за клупски сајт.

"За боље ствари треба више тренинга, времена и утакмица. Распоред је такав да простора за то нема, видећемо колико ће нам времена бити потребно да дођемо до тог неког нивоа. Генерално је утисак да нисмо на нивоу на којем смо били и ето да будем прецизнији - далеко смо од тога“, каже Радоњић, који се осврнуо на сутрашњег ривала.

"О Олимпијакосу можемо да причамо само у суперлативу. Одличан тим, играју изванредно, имају доста разлога да се надају позитивном резултату ове године, да оду до завршнице у Евролиги. Као што сам рекао, ми смо приморани да размишљамо само о себи, односно како да превазиђемо све ово на што безболнији начин“, закључио је Радоњић.

Кошаркаш Никола Ивановић свестан је тешког гостовања у Грчкој.

"Знамо шта нас чека у Пиреју, оно што је заиста битно јесте да се што пре вратимо у ритам и подигнемо квалитет. Нисам сигуран да ли ћемо победити Олимпијакос, али се надам да ћемо дати све од себе и одиграти једну добру утакмицу“, рекао је Ивановић и подсетио се прве утакмице у Београд.

"Тада смо одиграли квалитетну утакмицу, контролисали смо већи ток сусрета, упркос томе што смо имали неких грешака, лоших одлука и пропуста у одбрани. Имали смо у претходном периоду доста проблма са короном, треба да се вратимо у ритам из новембра и децембра. Видело се на терену да се мучимо у одбрани и нападу, али најбитније је да смо поново сви здраво, да је 80 одсто екипе укључујући и тренере прележало корону па смо мирни", закључио је Ивановић.

Тренутни скор Олимпијакоса у ЕЛ је 12-7, док су црвено-бели су на 7-12.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести