Марјановић: Циљ су две победе, у Даласу као у Бољевцу

БЕОГРАД: „Ужелео сам се кошарке, гледао сам да останем у форми, макар на тренинзима где сам сам и неко ми додаје лопту. Срећан сам што ћу имати прилику да играм "пет на пет", изјавио је српски кошаркаш Бобан Марјановић.
nba marjanovic
Фото: Tanjug (AP Photo/Paul Beaty)

Марјановић ће играти за Србију на утакмицама другог "прозора" квалификација за Светско првенство против Летоније и Белгије.

"Циљ је да победимо две утакмице, зато смо се и окупили. Неће нам бити лако у Летонији. Бертанс је ту, спреман је да шутне и са пола терена, не знам да ли ће играти Порзингис. Ипак, ми ћемо да радимо наш део посла, фокусирани смо на себе", рекао је Марјановић новинарима уочи тренинга у Штарк арени.

Неизоставно питање било је и да прокоментарише "трејд" из Даласа у Хјустон.

"То је реалност нашег посла, мени је ово трећи у каријери и баш ми је тешко пао. Уживао сам у Даласу, сјајно сам се дружио са Дончићем, провели смо три године заједно. И Далас као град ме је прихватио, могу слободно да кажем да се у Даласу осећам као у родном Бољевцу, толико ми је лепо. Можда је глупо поредити Бољевац и Далас, али просто, тако се осећам", истакао је Марјановић и додао да није размишљао о повратку у Европу, из једноставног разлога што није очекивао ни "трејд".

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести