Матовић: Даћемо најбоље од себе да победимо у дербију

БЕОГРАД: Дерби је другачија утакмица од осталих, али даћемо најбоље од себе да покушамо да добијемо, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Александар Матовић.
m
Фото: Tanjug

Црно-бели ће сутра од 19.30 играти вечити дерби против Црвене звезде у хали "Александар Николић" у 21. колу АБА лиге.
Здравствени билтен је идентичан као и за утакмицу против Метрополитана. Мозли, Мика и Загорац неће бити у тиму, Новица Величковић се вратио после повреде, међутим он је одиграо утакмицу без иједног тренинга са жељом да прођемо даље у Еврокупу, рекао је Матовић за клупски сајт.

Није фраза да је дерби другачија утакмица од осталих. Вероватно овај дерби мало више диктира нека ситуација која се код нас развијала претходних дана и током сезоне, па и због здравственог билтена. У сваком случају, Звезда има одређену предност што се тиче здравственог стања, форме и такмичења у којима игра, али ми ћемо дати оно најбоље од нас да покушамо да добијемо ту утакмицу, поручио је Матовић.

Бек црно-белих Урош Трифуновић је пред сутрашњи меч изјавио да мотива не фали.

Сигурно је да идемо на победу. Дерби је дерби, тако да мањка мотивације нема. Јесмо десетковани, али играмо већ пар утакмица тако, па смо се донекле навикли. Мислим да нам је то добра прилика да прекинемо црни низ, истакао је Трифуновић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести