Мијаиловић: Ми господски, а они нас вуку у блато...

БЕОГРАД: Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић, два дана након пораза од Црвене звезде у првом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге, изјавио је да је меч имао увертиру и посебно истакао да црно-бели нису задовољни суђењем.
Mijailovic Ostoja/Fonet
Фото: Фонет/А. Барда

"Желим да честитам играчима и стручном штабу нашег спортског ривала на победи у суботу. Партизан увек креће од својих грешака и пропуста, због којих је изгубио, било да су то грешке тренера, кошаркаша или менаџмента. Због тога се и питамо да ли је наша грешка покушај увођења господских манира у српску кошарку од када сам дошао на место председника највећег кошаркашког бренда Србије, њеног јединог европског првака, учесника четири Ф4 Евролиге и освајача четири европска трофеја", рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

Према његовим речима, из клуба нису реаговали на све што се дешавало после утакмице у Нишу у финалу Купа Кораћа, на салве лажи, примитивних и уличарских увреда.

"Нисмо ни после недавног пораза у регуларном делу АБА, већ смо честитали победу ривалу, не коментаришући судијске, већ своје грешке и не окривљујући друге за пораз. Да ли смо погрешили што смо се залагали за манире суздржавања од реплицирања? Изгледа да то у региону не пролази. Изгледа да морамо у блато у које нас поједини упорно увлаче, јер другачије очигледно не могу да функционишу", између осталог је поручио Мијаиловић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести