Милојевић пред Приморску: Енергија на највишем нивоу

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред меч 18. кола АБА лиге против Приморске, истиче би победа против словеначке екипа могла да буде једна од пресудних у борби за опстанак у такмичењу.
Dejan Milojevic/N. Parausic
Фото: Н. Параушић

"Прошле недеље смо победом против Крке направили први корак у борби за опстанак у АБА лиги, а сада имамо прилику против Приморске да забележимо и други. Сигурно је да нас очекује изузетно тежак мец. Иако им је пре неколико кола отишао тренер и неколико главних играча, и даље су изузетно опасна екипа, што су посебно показали победом на гостовању против Цедевита Олимпије", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Тренер Меге додаје да је меч у недељу изузетно битан за обе екипе.

"На нама је да у меч уђемо максимално спремни и концентрисани. Евидентно смо подигли игру и самопоуздање екипе. Против Приморске енергија на терену мора да буде на највишем нивоу уз агресивну одбрану током целог тока меча. Уколико успемо у томе, верујем да имамо шансу за победу која би могла да буде једна од пресудних у борби за опстанак", закључио је Милојевић.

После 17 одиграних кола Мега има скор 4-13, док је Приморска забележила 10 победа, а плејмејкер Кендрик Пери истакао је да ће у недељу бити потребно да се одигра чврсто и тимски током свих 40 минута игре.

"Утакмица с Приморском на гостовању ће бити изазов, али ми смо спремни за то. Имамо добар ритам и самопоуздање након наше победе против Крке. Мој је посао да самопоуздање наших момака буде на нивоу и на овој утакмици и да одиграмо чврсто и тимски током свих 40 минута игре. У последње време играмо добру кошарку и сигурно је желимо да се наш напоран рад награди новом победом", изјавио је Пери.

Меч између кошаркаша Приморске и Меге игра се у недељу од 12 сати у Арени Бонифика у Копру.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести