Милосављевић: Имамо јаку екипу, циљеви су нам највиши

БЕОГРАД: Кошракаш Србије Драган Милосављевић рекао је да репрезентација на Светском првенству у Кини неће калкулисати и да ће тим играти пожртвовано и борбено на сваком мечу.
milosavljevich_11
Фото: Танјуг (Видео)

"Увек имамо највише циљеве, сваке године је циљ медаља. Биће тешко, без обзира што сви причају да су се коначно сви играчи одазвали. Сигурно да нам то даје додатни притисак, али играмо без калкулација као што је било и свих ових година. Није битно да ли је припремна утакмица, тренинг, полуфинале, финале. Све ће се играти максимално пожртвовано и борбено", рекао је Милосављевић Танјугу.

Српски бек рекао је да Србија има јаку екипу и још једном је подсетио на атмосферу која влада у тиму.

"Знамо зашто смо овде. Имамо стварно лепу хемију и атмосферу у екипи. Велики квалитет је то што су играчи који нису били ранијих година сада ту, многи играчи су напредовали како у НБА тако и у Европи. Стварно имамо јаку екипу, али такмичење ће бити јако тешко. Има јако добрих репрезентација. Видећемо, много ствари су ту битан фактор. Оно што је сигурно је то што ћемо максимално да одрадимо тај физичким део припрема на Копаонику", рекао је Милосаљевић.

Кошаркаш Уникахе осврнуо се и на ривале у групи Д, где ће Србија играти против репрезентација Италије, Анголе и Филипини.

"Неће бити калкулација. Свака утакмица ће се играти максимално. Сигурно је да ћемо кроз групу да дижемо форму. Као што смо већ рекли, циљеви су највиши", закључио је Милосављевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести