МЗТ пита: Зашто је промењен термин меча са Партизаном?

СКОПЉЕ: Кошаркашки клуб МЗТ Скопље саопштио је да су челници АБА лиге направили невиђен преседан пошто су померили почетак утакмице другог кола регионалног такмичења против Партизана.
kosarka kos
Фото: Tanjug / ilustracija

Челници МЗТ-а тврде да је првобитно било планирано да се меч са Партизаном одигра у понедељак, 10. октобра од 21 сат, али је руководство АБА лиги померило почетак утакмице за пет часова раније.

"Били смо шокирани информацијом коју смо добили из канцеларије АБА лиге без конкретног и ваљаног образложења", додаје се, између осталог, у саопштењу македонског клуба.

Челници МЗТ-а тврде да разумеју револт навијача због тога што клуб из Скопља игра тако рано радним даном.

"Желимо да навијачи знају да смо и поред свих напора, притисака, коришћења веза и конекција, урадили све да се вратимо у првобитно заказано време, али нисмо успели у томе. Искрено се извињавамо, али постоје неке ствари које једноставно нисмо довољно моћни да променимо, за разлику од неких других учесника у том такмичењу", истиче се у саопштењу МЗТ-а из Скопља.

МЗТ је у првом колу АБА лиге поражен од Црвене звезде 87:67.

"Желимо да апелујемо на све који имају плаво-белу крв у венама, али и на оне који имају симпатије за МЗТ Скопље и воле кошарку, да схвате неправду која нам је нанета као додатну мотивацију да ураде све и да се нађу на трибинама у хали", додаје се, између осталог, у саопштењу клуба из Скопља.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести