Николић: Чека нас пакао у Београду, верујем у победу и титулу

ПОДГОРИЦА: Кошаркаш Будућности Зоран Николић изјавио је да ће његов тим са самопоуздањем доћи на мајсторицу у Београд.
nikolic
Фото: КК Будућност

Будућност је синоћ победом против Црвене звезде у Подгорици 81:80 изједначила у финалној серији АБА лиге на 2-2 и обезбедила одлучујући дуел, који ће се у петак играти у београдској хали "Александар Николић" од 20.30 сати.

"Велика победа за нас, утакмица за инфаркт. Драго ми је што смо веровали до последње секунде. Када су отишли на десет разлике није било лако. Али захваљујући навијачима и премоћној атмосфери смо успели да извучемо победу, која нам је дала психичку превагу за пету утакмицу у Београду. Сматрам да имамо велике шансе да победимо тамо", рекао је Николић, преносе Вијести.

Николић је светан какав дуел их чека у Београду.

"Чека нас пакао тамо. Они ће да направе узаврелу атмосферу, ја мислим од самог слетања у Београд. Али нећемо да размишљамо о томе, размишљамо о нама. Све четири утакмице су биле на једну лопту. Сматрам да је психичка превага на нашој страни. Дошли су са 2:0 у Подгорицу, сигурно да су очекивали да ће то да реше у трећој или четвртој утакмици. Драго ми је што се то није десило и што смо изборили пету утакмицу. Сигуран сам да ће бити много више навијача него у прве две утакмице у Београду, али морамо да се фокусирамо, да наметнемо наш темпо и мислим да је све могуће. Верујем да ћемо доћи до победе и друге титуле у АБА лиги", поручио је Николић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести