Обрадовић: Да одиграмо добро, сви заслужују респект  

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је екипа мора наћи начин да одигра добру утакмицу против Студентског центра.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

Након две стартне победе у регионалном шампионату, црно-бели сутра од 19 сати у трећем колу АБА лиге у Штарк Арени дочекаће подгорички Студентског центра.

"Имали смо једну веома атипичну седмицу пред ову утакмицу против Студентског центра. Пар играча је имало одређене проблеме, али је добра ствар да смо ипак одржали ниво тренинга на нивоу на ком мислим да је потребан да бисмо одиграли добру утакмицу у суботу. Играмо против тима који је одиграо заиста веома добру утакмицу против Задра. Знамо и претпостављамо да можемо наћи начин да одиграмо добро и ту утакмицу", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

"Као што сам већ и говорио, свака екипа у АБА лиги заслужује респект. Тако ћемо прићи и утакмици против Студентског центра, са жељом да ниво игре буде на макар мало бољем нивоу него што је то био случај у прве две утакмице", истакао је Обрадовић.

Кошаркаш Алекса Аврамовић рекао је циљ победа пред домаћим навијачима.

"Играмо против екипе која је показала два лица. Против Задра, када су победили су играли добро и организовану кошарку, када су предњачили шутер Флечер Меги и Вињалес. Знамо да су њих двојица два најбоља играча њиховог тима. Са друге стране имамо њихов први меч против Меге, где је Мега извршила прититсак и украла им доста лопти, претрчала их и на крају рутински тај меч добила. Ми се спремамо после две победе иако нисмо показали ни делић онога што је наш максимум. Уигравамо се, упознајемо се и једва чекамо да изађемо пред навијаче у суботу, да победимо", поручио је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести