Обрадовић пред Задар: Да одиграмо добро и концентрисано

БЕОГРАД: Тренер кошакаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његов тим мора да одигра веома добро и концентрисано уколико жели да победи у Задру.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

Црно-бели у првом колу нове сезоне у АБА лиге сутра од 18 сати гостују Задру у дворани "Крешимир Ћосић".

"Специфицна утакмица зато што је прва. Мислим да играчи са великом жељом ишчекују почетак првенства и АБА лиге. Радили смо на веома добар нацин и сад је најважније да то покажемо на терену. Гледали смо и анализирали Задар, екипу коју у сваком погледу поштујемо и мораћемо да играмо веома добро и веома концентрисано уколико желимо да направимо добар резултат у Задру", рекао је Обрадович за клупски сајт.

Црно-бели су пут Далмације кренули без Родионса Куруцса, који је заражен корона вирусом, док ће све остале играче Обрадовић имати располагању.

Капитен Раде Загорац каже да сутрашње гостовање неће бити лако.

"Традиционално добра атмосфера тамо поништава неки квалитет тренутни и већ по навици прави захтевно гостовање. Задржали су већину тима од прошле године, што значи да врло добро једни другима познају навике, надоградили су то са неколико нових, добрих и искусних играча. Убеђен сам да желе да нас победе", истакао је Загорац.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести