Обрадовић пред Жалгирис: Знамо одакле прети опасност

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић, уочи утакмице против Жалгириса у трећем колу Евролиге, изјавио је да зна одакле његовом тиму прети главна опасност
sasa obradovic
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели ће сутра од 19 сати дочекати литвански Жалгирис у хали "Александар Николић", а на данашњем тренингу радили су и опорављени Емануел Тери и повратник међу црвено-беле Тејлор Рочести, који је стигао у Београд у петак у касним вечерњим сатима.

"Изузетно је важно да имамо добру енергију, у том смислу јучерашња утакмица против Борца није имала велику потрошњу и верујем да ћемо моћи да одговоримо у том делу плана пред ову утакмицу. Долази нам једна врло јака, организована и добро тренирана екипа, која има главу и реп. Знамо одакле нам прети главна опасност, она долази кроз плејмејкере, ту су и даље Вокап, Лејавичијус, Григонис као најбољи шутер. У Ловерњу имају добар баланс те спољне и унутрашње игре. С обзиром на наш добар низ на почетку, имамо разлога да се надамо да ћемо одиграти још једну добру утакмицу и да дођемо до победе” рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Крилни центар Марко Јагодић Куриџа истиче да у Београд долази добра екипа са великим самопоуздањем.

 

"Са друге стране, ми смо добро одиграли неколико последњих утакмица. Распоред јесте тежак, али како је нама тако је и осталима, немамо шта да се жалимо. Спремамо се за Жалгирис, немамо много времена, али најважније је да ми изађемо и будемо прави, са добром енергијом и паметним одлукама можемо да дођемо до победе. Имају доста добрих играча који имају евролигашког искуства, не само Вокап и Ловерњ , добар тим заиста, а на нама је да урадимо шта је до нас како би дошли до бодова”, рекао је Куриџа.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести