Обрадовић: Пробаћемо да одиграмо најбољу могућу утакмицу

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је да ће "црно-бели" покушати да одиграју најбољу могућу утакмицу против Барселоне у деветом колу Евролиге.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

Партизан ће сутра гостовати каталонском клубу од 20.45 часова. "Црно-бели" су у досадашњем делу сезоне остварили по четири победе и пораза, док Барселона има пет тријумфа и три пораза.

"Барселона је тим који игра изузетно агресивно и који се прилагођава противнику. Има доста акција у нападу и пробају да играју на различит начин. Наравно, то им дозвољава њихов ростер који је веома квалитетан. Екипа, која сигурно има највише амбиције у Евролиги, али то не значи да ми нећемо отићи тамо и пробати да одиграмо најбољу могућу утакмицу. Идемо и размишљамо само о Барселони", рекао је Обрадовић уочи одласка у Барселону, пренео је званични сајт Партизана.

Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели истакао је да "црно-бели" морају да играју агресивно у одбрани и паметно у нападу.

"Веома су искусан тим пун добрих играча и ми морамо бити на више него солидном нивоу против њих. Ми морамо да играмо нашу игру, држимо се плана и покушамо да ограничимо њихове добре стране којих има пуно, односно искористимо неке наше предности", истакао је Нанели.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести