Обрадовић: Само смо у другој четвртини изгледали као тим

АТИНА: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић признао је да су "црно-бели" само у другој четвртини утакмице седмог кола Евролиге против Олимпијакоса изгледали као тим.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

Партизан је вечерас у гостима поражен од Олимпијакоса 87:58.

"Честитке Олимпијакосу на веома добро одиграној утакмици. Почели смо меч веома лоше, без енергије и агресије. Само у другој четвртини смо изгледали као тим, који је спреман да се бори. Рекао сам играчима пре утакмице да морамо дамо све од себе, али осећај је био потпуно другачији", рекао је Обрадовић после меча, пренео је београдски клуб.

Партизан је на овом мечу играо без шесторице кошаркаша, који су повређени или су се одазвали селектору Србије Светиславу Пешићу за мечеве против Велике Британије и Турске у квалификацијама за Светско првенство 2023.

"Ако играте без једног или два играча, веома је тешко. Ја сам вечерас играо без шест играча. Грегор Глас и Ђорђије Јовановић до овог момента нису играли у Евролиги. Не желим да користим одсутност шест играча, начин на који смо започели и завршили уаткмицу, био је веома лош. Репрезентација Србије има веома битан меч. Питали су нас да допустимо одсуство три играча и ми смо потврдно одговорили. Тако смо обећали, а ми смо људи од речи и тако је - како је", закључио је Обрадовић.

Партизан после седам кола Евролиге има скор од три победе и четири пораза. "Црно-бели" ће у наредном колу на свом терену играти са Макабијем.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести