Одржан састанак играча, Клиперси и Лејкерси желе крај сезоне

ОРЛАНДО: Играчи свих НБА екипа, који се на налазе у балону у Орланду, одржали су састанак након бојкота утакмица плеј-офа најјаче кошаркашке лиге на свету.
kosarka pixabay.
Фото: Pixabay.com

Бојкот су почели кошаркаши Милвокија, који синоћ нису изашли на пети меч плеј-офа НБА лиге против Орландо Меџика, а одлуку су донели због пуцњаве прошлог викенда током које је полиција у Кеноши, у држави Висконсину из које је овај НБА тим, тешко ранила 29-годишњег Афроамериканца.

Након тога остале екипе које су синоћ по прогаму имале мечеве плеј-офа, одбиле су да изађу на терен, те је НБА лига отказала све синоћне мечеве.

Уследио је састанак кошаркаша, на којем је сваки тим имао представника, на ком се разговарало да ли ће сезона бити настављена, а према писању америчких медија само су кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса и Лос Анђелес Клиперса били против наставка.

Остатак тимова био за наставак сезоне, а након питања ветеран Мајамија Јудонис Хаслем како ће се сезона завршити без два тима из Лос Анђелеса, кошаркаш Лејкерса Леброн Джејмс напустио је састанак.

Кошаркаши ће имати још један састанак на којем ће бити одлучено да ли ће се наставити са такмичењем.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести