Партизан против Венеције тражи прву победу у сезони

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 дочекују италијанску Венецију у Хали спортова "Ранко Жеравица" у другом колу Еврокупа.
v
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели ће вечерас покушати да остваре први тријумф у сезони, а тренер Владо Шћепановић истакао је да екипа мора много боље него против Хувентуда и Борца, када су на старту сезоне прво поражени у Бадалони, а потом од Чачана у Београду.

"Прве утакмице у Еврокупу и АБА лиги су нам показале где се тренутно налазимо и који правац морамо да заузмемо у будућности. Венеција је добра екипа, пуна искусних и квалитетних играча који већ неко време играју заједно. У првом колу су победили Уникс и тако потврдили да ће бити озбиљан претедент на висок пласман у Еврокупу. Са друге стране, ми морамо да одиграмо много боље него у Бадалони и против Борца да бисмо забележили победу", рекао је Шћепановић.

Плејмејкер Немања Гордић је такође свестан изазова који је пред црно-белима.

"Знамо шта нас чека. Венеција игра агресивно у оба правца и ми ћемо морати да покажемо много више него у прве две утакмице уколико желимо да победимо. Иако је почетак сезоне, ова утакмица нам може у великој мери одредити позицију у групи, тако да морамо пронаћи начин да будемо сутра прави", поручио је Гордић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести