Петрушев: Био сам посебно мотивисан

БЕОГРАД: Кошаркаш Меге Филип Петрушев, после рекорда каријере у АБА лиги, изјавио је да је у мечу против Сплита био посебно мотивисан јер на терену није био две недеље.
petrusev
Фото: Youtube Printscreen

Мега је јуче победила Сплит 91:75 у 9. колу регионалне лиге, а млади кошаркаш имао је одличну ролу од 32 поена и осам скокова.

Био сам посебно мотивисан зато што сам нисма играо две недеље и што сам пропустио претходне две утакмице. Ужелео сам се да будем са екипом на терену и да играм кошарку. То ми је била додатна мотивација. Нисмо им дали да нас успоре ниједног тренутка, играли смо нашу брзу игру. Они нису могли да испрате наш темпо и то је довело до заслужене победе, рекао је Петрушев.

Изабраници Владимира Јовановића тренутно имају скор од седам победа и два пораза, у наредној рунди играће против Партизана.

Њима ће то бити веома важна утакмица, с обзиром на то какав скор тренутно имају (4-5) и да су изгубили последњи меч. Биће екстремно мотивисани, а ми морамо да одговоримо чврстином и да више желимо победу. Мислим да смо талентовани, да можемо да играмо са њима, али само ако одговоримо чврсто, можемо да се надамо тријумфу, закључио је Петрушев.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести