Председник КК Партизан Мијаиловић: Јавност очекује више

Председник Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је за Спорт Клуб да се компромиси неће правити када је у питању статус тренера Влада Шћепановића, зато што јавност очекује знатно боље резултате од досадашњих.
m
Фото: Youtube Printscreen

Останак Шћепановића на клупи постао је тема после изгубљеног меча од Буржа у среду у Београду (89:76). Црно-бели су још једном приказали изузетно лошу игру и доживели трећи пораз у првих пет кола Еврокупа.

 Знам да је данас главна тема свима тренер, треба и њега разумети, не спорим да је ушао са великом жељом да Партизан буде најбољи. Али Партизанова јавност од нас очекује више од овога, да не правимо компромисе било које врсте већ да се боримо да најтрофејнији српски клуб буде први - рекао је Мијаиловић за Спорт Клуб.

Амбиције клуба из Хумске су јасне.

- Доста лоших ствари нас прати од почетка сезоне, повреде кључних играча, а сада је већина стручног штаба заражена короном. Ипак, после фантастичне прошле сезоне, наш циљ је био сачувати екипу на окупу која је била најбоља у свему. Имали смо понуде да продамо неколико играча, нисмо то дозволи зато што желимо трофеје - рекао је Мијаиловић.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести