Радоњић: Да дамо све од себе против Арманија

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да његов тим жели да покаже максимум против Арманија у 32. колу Евролиге.
d
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели сутра од 19 сати у хали "Александар Николић" дочекују тим из Милана.

"У изузетно нагомиланом распореду следи нам дупли програм и утакмице са Арманијем и Макабијем. Прва која нас очекује већ у уторак је против Милана, екипе која је током сезоне показала свој велики квалитет. Имају у својим редовима проверене играче у борби за висок пласман у овогодишњем издању Евролиге. Међутим, у преосталим утакмицама Евролиге, без обзира што немамо резултатски императив, желимо да дамо све од себе и покажемо максимум", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Кошаркаш Ленгстон Хол након бројних проблема и повреде, ковида-19, полако хвата ритам након дуге паузе.

"Очекује нас врло захтевна утакмица против врло јаке и искусне екипе. Тим који је направљен за највише домете и који је надограђен изванредним играчима на већ доказане који су ту од раније. Није нам лако, утакмице се ређају као на траци, а мечеви са Арманијем и Макабијем су заиста велики изазови. Међутим, наше је да се боримо, без обзира што немамо притисак резултата, али желимо да оставимо добар утисак у завршници лиге у којој смо имали бројне изазове и проблеме током ове сезоне", рекао је Хол.

EUR/RSD 117.2043
Најновије вести