Радоњић о ЦСКА: Знамо против кога играмо, даћемо максимум

БЕОГРАД: Даћемо све од себе и покушати да одиграмо најбоље што можемо против ЦСКА, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић пред гостовање у Москви.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели сутра од 19 сати играју против ЦСКА на гостовању у четвртом колу Евролиге.

"ЦСКА сваке године напада врх, има исте циљеве. Тако је и ове сезоне. Већ на почетку је показао да је међу фаворитима за освајање. Тим пун квалитета, искуства, трофеја. Чека нас тежак посао у Москви и биће потребно да будемо јако добри да би парирали ЦСКА", изјавио је Радоњић новинарима пред одлазак у Москву.

Звезда у Русију иде после тријумфа против Жалгириса, а Радоњић је истиче да његова екипа трреба да види како ће да одговори на квалитет ривала.

"Да видимо колико можемо да будемо конкурентни против фаворита за освајање и на основу тога ћемо правити анализе и давати конкретне одговоре. У таквој смо фази да је потребно одређено време и број тестова да би нешто конкретније могли да кажемо, јер нисмо имали прилике да урадимо све што је било планирамо. Надамо се да ћемо што пре изаћи из проблематике са повредама и да ћемо имати још играча на које можемо да рачунамо за следећи период, који је такође јако захтеван. Сигурно ћемо дати све од себе и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо против кога играмо, али желимо да изађемо на паркет и дамо максимум", закључио је Радоњић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести