Радоњић пред ЦСКА: Резултатски смо растерећени

МОСКВА: Резултатски смо растерећени, па можемо да размишљамо другачије него да утакмица има и такмичарску тежину. Трудићемо се да пружимо добар отпор и надамо се да можемо да будемо конкуретни, изјавио је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић пред меч са ЦСКА у Евролиги.
dejan radonjic, foto kkcrvenazvezda rs
Фото: kkcrvenazvezda.rs

Црвено-бели сутра од 18 сати гостују у Москви, без повређеног Дуопа Рита.

"Немамо паузу, следи ЦСКА и лако је причати о њима. Врло квалитетан противник са великим искуством, тим који иде у борбу за освајање титуле. Рит сигурно не путује, имамо ровитих играча са одређеним проблемима, али морамо од тренинга до тренинга да доносимо одлуке“,рекао је Радоњић за клупски сајт.

Првотимац црвено-белих Дејан Давидовац истиче да су претходне утакмице у Евролиги и две победе (Химки и Панатинаикос) много значиле за самопоуздање екипе.

"Јесмо изгубили шансе за плеј-оф, али је врло важно да играмо што је боље могуће, да се сконцентришемо на неке ствари које можемо да исправљамо у нашој игри, јер нам следи најважнији део сезоне. Екипа ЦСКА јак противник, кандидати за освајање ЕЛ, пласман у Топ 4 или Топ 8 се подразумева. Очекује нас тотално другачија утакмица од оне у Београду јер све екипе које преферирају врх сада темпирају форму за оно што следи", рекао је Давидовац.

ЦСКА има скор од 19-10 на другом месту на табели Евролиге, док је Звезда на учинку од 9-21.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести