Радоњић уочи Милана: Да будемо конкретнији у нападу

МИЛАНО: Следи нам меч са Арманијем који је већ показао да ће бити важан фактор и ове сезоне у Евролиги. Имају разлога да се надају и очекују и бољи резултат него прошле сезоне, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.
dejan radonjic, foto kkcrvenazvezda rs
Фото: kkcrvenazvezda.rs

Звезда је у мини серији од три пораза у елитном такмичењу, а у Милано је стигла после изгубљене утакмице од Монака у Монте Карлу.

"Након пет стартних победа доживели су први пораз у уторак увече у Минхену и због тога очекујем тежак меч. Ми смо и пред ову серију утакмица која се завршава у Милану имали мањак играча, немамо и даље Ивановића и Вајта. Дан између два меча искористиили смо да се регенеришемо колико је то могуће након свих ових напора и припремимо за дуел у коме ћемо одиграти што је боље могуће свесни да играмо против једне од најбољих екипа у Евролиги. Јасно је да морамо да будемо довољно добри у одбрани, а надам се да ћемо бити конкретнији и прецизнији у нападу” рекао је Радоњић за клупски сајт.

Утакмица између Арманија и Црвене звезде игра се дворани “Медиоланум Форум” од 20.30 сати.

Звезди казна од 3.000 евра и последње упозорење у Евролиги

Кошаркашки клуб Црвена звезда кажњен је са 3.000 евра због убацивања тврдих предмета (упаљача и кованица) на терен током утакмице петог колла Евролиге против Албе у Београду.

Како с енаводи у образложењу, санкција је изречена у складу са чланом 29.2.х Дисциплинског кодекса Евролиге.

Дуел између Црвене звезде и Албе одигран је прошлог петка, а славио је тим из Берлина 78:63.

У случају понављања инцидента Звезди прети казна од 30.000 евра, суспензија дела трибина, целе хале, губитак утакмице или плеј-оф серије и одузимање бодова.

Звезда наредни меч у Београду игра наредног четвртка против Панатинаикоса у хали Александар Николић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести