Радоњић: Утакмица против Игокее била тешка, то је тек почетак

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је после вечерашње убедљиве победе над Игокеом да је утакмица била изузетно тешка, уз оцену да је тим из Лакташа био бољи ривал у првом делу меча.
r
Фото: Tanjug / video arhiva

Игокеа је била одлична у првом делу... Стварно су у оба правца били врло добри и прецизни. Скакали су боље од нас, шутирали одлично, а ми тај део утакмице нисмо одиграли на начин на који би требало против тима као што је Игокеа, која зна добро да игра, рекао је Радоњић после меча за телевизију Арена спорт.

Звезда је вечерас повела са 1:0 против Игокее у полуфиналу плеј-офа АБА лиге, победивши је на домаћем терену са 76:61.

Другачије је све било у другом делу. Број кошева говори да је одбрана била добра, али битно је да смо резултат градили све време, да смо ишли корак по корак и дошли до тога на крају да можемо да контролишемо резултат, казао је Радоњић.

Он је оценио да је ово све "тек почетак" и да у Лакташима очекује "сигурно тешку утакмицу".

Игокеа је у свим утакмицама против нас показала да је добра и да зна да игра. Показала је да позиција и резултат у овој сезони нису случајни. Ми морамо да одиграмо још један меч на високом нивоу и тако да можемо да очекујемо добар резултат, казао је он.

Најбољи тренер ове сезоне у АБА лиги, стратег Игокее Драган Бајић честитао је црвено-белима на "заслуженом тријумфу".

Оно што смо радили и оно што сам ја припремао за овај меч је заиста добро изгледало у првом полувремену. Играли смо добро, контролисали ситуацију, били смо добри у контакту, скоку, отерали смо од коша неке нападачке опције Црвене звезде. Водили смо на полувремену, с тим да је опет било у пар наврата пада концентрације, рекао је Бајић.

Он је додао да га брине издање његовог тима у другом полувремену.

Игра и оно што ме брине то је друго полувреме. Изгубили смо континуитет, посебно у последњих 10 минута. Сада сам и играчима рекао да се меч не игра 30, него 40 минута. Морамо добро анализирати овај меч да бисмо спремније ушли у следећи, закључио је Бајић.

Игокеа ће у петак на свом терену од 18.30 дочекати Звезду у другом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести