Радоњић: Залагањем до победе против Жалгириса

БЕОГРАД: Желимо да одиграмо меч против Жалгириса са добром енергијом и концентрацијом, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.
s
Фото: Youtube Printscreen

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 19 сати дочекују Жалгирис у Штарк арени у трећем колу Евролиге.

"Ова утакмица је за нас изазов да добром игром и залагањем дођемо до победе. Жалгирис је променио тренера, видећемо каква ће бити реакција тима", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Он је истакао да и даље има мањак играча у ротацији и да екипа због згуснутог распореда нема времена за тренинг.

"Упркос проблемима, желимо да одиграмо меч са добром енергијом и концентрацијом, надам се подршци навијача која нам је преко потребна. Вајт је повређен, Цирбес је и даље у изолацији, а Бранко Лазић ради по посебном програму. Треба да дамо индивидуално још више да би надокнадили изостанак повређених играча. Надам се да ће сви који дођу у Арену дати велику подршку и да сви заједно дођемо до важне победе", закључио је Радоњић.

Кошаркаш Звезде Дејан Давидовац очекује да утакмица против Жалгириса буде физички веома захтевна.

"Жалгирис је изгубио прве две утакмице, али нису баш имали лак распоред на старту. Ово ће бити потпуно другачији меч од оног у Лакташима против Игокее из кога морамо да извучемо поуке, или Тел Авива где смо победили. Треба да се окренемо себи и нашој игри и посебно игри у одбрани", рекао је Давидовац.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести