Репеша пред Звезду: Спремни смо на све замке у Београду

ПОДГОРИЦА: Тренер кошаркаша подгоричке Будућности Јасмин Репеша рекао је данас да је спремио екипу да не упадне у замку и подлегне атмосфери у Београду против Црвене звезде на почетку финалне серије АБА лиге.
kosarka
Фото: Tanjug (freeimages.com, ilustracija)

"Играћемо у екстремно домаћинској атмосфери, против екипе која зна да користи подршку са трибина. Морамо да одговоримо на то. Не осећам притисак, дозвољавам да уживамо у плеј-офу, без обзира што тражим виши ниво концентације, енергије... Екипа може да осети нервозу и несигурност и то може да буде проблем. Ја сам миран", рекао је Репеша на конференцији за медије у Подгорици.

На питање да ли његов тим могу да поремете изјаве ван терена, Репеша је одговорнио да га такве ствари не занимају.

"Наш је посао на паркету, екипе и мој, то је наше огледало. Припремили смо се физички и ментално за све замке које носи утакмица. Не знам ни шта се пише и дешава", навео је хрватски стручњак и поручио да се нада да ће све протећи у спортском духу.

Према његовим речима Црвена звезда неће осетити изостанак Џоа Регланда због повреде.

"Звезда има дугу клубу, изостанак једног играча не значи ништа. На озбиљном нивоу то није проблем. Имају пуно опција, није само Човић плеј, ту је и Риверс, али и остали. Не видим да је то хендикеп", рекао је Репеша и потврдио да ће у целој финалној серији Будућност бити без Николе Ивановића због повреде.

Прва утакмица финалне серије плеј-офа АБА лиге Црвена звезда - Будућност игра се сутра од 19 сати у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести