Рочести потписао за Звезду на два месеца

БЕОГРАД: Амерички кошаркаш Тејлор Рочести вратио се у Црвену звезду, а након лекарских прегледа и тестова данас је званично потписао уговор на два месеца, са опцијом продужетка до краја сезоне.
t
Фото: Youtube Printscreen

Рочести је већ одрадио први тренинг са црвено-белима у дворани "Александар Николић", месту које му је добро познато и на коме је са Звездом освојио титулу првака државе.

"Срећан сам јако што сам поново овде, због играча, тренера и стручног штаба, управе клуба и на првом месту навијача. Очекивања су да се жестоко борим на свакој утакмици и да на било који начин помогнем овом тиму да долази до победа", рекао је искусни плејмејкер за клупски сајт.

Рочести долази на познат терен у сваком смислу, играо је за Црвену звезду, зна притисак и очекивања, а радио је и са тренером Сашом Обрадовићем у Локомотиви из Краснодара.

"Најважнија ствар је да знам све овде и све разумем. А то је на првом месту напоран рад сваки дан. Није важно против кога играмо, каква је ситуација, да ли добијамо или губимо утакмицу. Крајњи циљ је да верујемо и имамо поверење у процес и крајњи циљ. А они се не дешавају преко ноћи, већ морамо да будемо добри у томе што радимо свакодневно", поручио је Рочести.

За разлику од првог мандата у Црвеној звезди када је носио дрес са бројем 22 Рочести ће овог пута на дресу имати "нулу".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести