Шакота: Дуел са ЦСКА велика част и изазов

Тренер Црвене звезде Драган Шакота је пред дуел својих изабраника са московским ЦСКА у петак 21. фебруара поручио да је долазак шампиона Европе велика част и изазов за тим, јавља портал Србија данас.
d
Фото: Youtube Printscreen

- За разлику од нас, ЦСКА није играо национални куп, што значи да су имали времена да се консолидују након пораза који су доживели, и који им је прекинуо добру серију. Црвена звезда са друге стране није прекидала са играњем утакмица и остала је у такмичарском ритму, и сада је тешко предвидети коме ће више пријати ова утакмица у петак. - рекао је тренер Звезде Драган Шакота.

- Очекује нас још једна тешка утакмица у низу, а противник најтежи могући актуелни првак Европе. И ове године имају врхунску екипу. Са друге стране, ми смо се окренули новим обавезама, очекује нас још практично најмање 40-ак утакмица до краја сезоне, од тога најмање 10 у Евролиги. Овакве утакмице су изазов, и сигурно да имамо огромну жељу да одиграо добро и саавладамо екипу ЦСКА", рекао је кошаркаш Звезде Дејан Давидовац.

За Звезду против ЦСКА неће играти Огњен Добрић који је повредио прст пред финале Купа Радивоја Кораћа.

Меч се игра у петак 21. фебруара од 19 часова у Штарк арени.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести