Шакота: Важно против Цибоне јер се закувало на табели

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота изјавио је данас да је утакмица 16. кола АБА лиге против Цибоне изузетно важна јер се "закувало" на табели.
sakota, tanjug
Фото: Tanjug/Z.Vučković, arhiva/Драган Шакота

Црвено-бели се враћају на регионални колосек, након што су доживели два пораза у Евролиги, од Жалгириса и Албе на домаћем терену.

"Са резултатима у последње време прилично се „закувало“ на табели, а ми смо у ситуацији да је свака утакмица много важна. Нема приче о снази противника, о околностима, већ су важне само победе. Следи нам меч са екипом која је одиграла добре утакмице у Београду, победили су Мегу, против ФМП-а су водили 15 разлике у једном тренутку, што значи да ћемо морати да одиграмо са пуном концентрацијом и уз максималан респект“ рекао је тренер црвено-белих, а преноси клупски сајт.

Центар црвено-белих Огњен Кузмић подсетио је да је АБА лига најважније такмичење.

"То увек кажемо, сада смо у позицији да победама уђемо у прва четири што је и основни циљ, а онда у плеј-офу да правимо даље кораке. Да бисмо до тога дошли морамо да се максимално фокусирамо на сваког противника и да га максимално озбиљно схватимо. Само тако можемо да дођемо до резултата. После две врло тешке утакмице у два дана, имали смо викенд да се припремимо за Цибону и уз озбиљан приступ верујем да ћемо доћи до победе“ рекао је Кузмић.

Утакмица између Црвене звезде и Цибоне игра се у понедељак од 18 сати у дворани Александар Николић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести