Саши Ђорђевићу дрма се клупа у Виртусу?

Велико изненађење у четвртфиналу Купа Италије приредила је Венеција која је после продужетка савладала фаворизовани Виртус резултатом 82:81 (21:11, 16:21, 13:15, 18:21, 14:13) и пласирала се у полуфинале где ће одмерити снаге са Арманијем, јавља портал Србија данас.
s
Фото: Youtube Printscreen

Венеција је у првој четвртини стекла двоцифрену предност, а Виртус је до краја меча био у заостатку. Ипак, тим Александра Ђорђевића је успео да избори продужетак у ком је на крају поражен иако се очекивало да ће искористити психолошку предност коју је имао због налета.

Најефикаснији у пораженом саставу био је Стефан Марковић са 18 поена, а 15 је додао Милош Теодосић. Међутим, навијачи тима из Болоње нису задовољни његовом игром, јер је за три поена шутирао 1/9. Са друге стране, најбољи у екипи Венеције је био Стефано Тонут са 16 поена.

Виртус је тако остао без једног трофеја, а уколико у последњем колу Топ 16 фазе Еврокупа не савлада Дарушафаку у гостима и не пласира се у четвртфинале, Александар Ђорђевић ће морати да обави озбиљан разговор са управом клуба који има јако велике амбиције, али му изостају резултати.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести