Шћепановић: Борац ће свима бити тежак ривал

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић очекује добру утакмицу против чачанског Борца у првом колу регионалне АБА лиге.
v
Фото: Youtube Printscreen

Седам месеци након последњег меча на Јадрану, црно-бели ће у суботу 3,. октобра од 21 сат у Хали спортова "Ранко Жеравица" дочекати екипу која је у тренутку прошлосезонског прекида била лидер АБА 2 шампионата.

"Екипа Борца је и пре три недеље показала на нашој припремној утакмици да ће бити тежак противник за све у АБА лиги. Очекујем добру утакмицу, очекујем да из меча у меч подижемо ниво своје игре и бележимо победе. Иако играмо као домаћини, фалиће нам публика да бисмо на прави начин осетили предност домаћег терена. Опет, то је стара тема и ствар на коју не можемо да утичемо, већ само да се трудимо да будемо најбољи у датим околностима", рекао је Шћепановић за клупски сајт.

Центар црно-белих Никола Јанковић пред сутрашњи дуел поручио је да тим има велику жељу да тријумфално стартује у такмичењу.

"Борац је чврста и квалитетна екипа. Играли смо против њих током припрема, многи их представљају као нападачки тим, али они и у одбрани играју на доста високом нивоу. Припремићемо се током данашњег дана да будемо сутра на висини задатка. Имамо велику жељу да победом отворимо такмичење у АБА лиги. Ако одиграмо одбрану како знамо, бићемо прави", рекао је Јанковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести