Шћепановић: Нико не може да прети Униксу у Казању

КАЗАЊ: Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић рекао је да нико не може да прети Униксу на домаћем терену, али да његов тим у Казањ иде са идејом и жељом за тријумфом.
partizan
Фото: KK Partizan

Црно-бели ће сутра од 18 сати играти са домаћим тимом у трећем колу Еврокупа.

"Никада није лако када идете у Русију и играте после напорног пута и свега што тај пут носи. Нико не може да прети Униксу у Казању, али ми идемо са неком нашом идејом и жељом. Игре на утакмицама против Хувентуда и Венеције нам дају за право да можемо бити оптимисти. Оно што тражим од својих играча је да дају максимум у овом моменту, а за шта ће тај максимум бити довољан, видећемо у среду. Колико енергетски више будемо у утакмици, толико ће нам шансе за тријумф бити веће", истакао је Шћепановић за клупски сајт.

Обе екипе улазе са по једном победом и једним поразом, а капитен Новица Величковић истиче да тим у Казањ не долази са белом заставом.

"Уникс је један од тимова који претендују на сам врх Еврокупа. У последњих 10-15 година се константно налазе међу четири најбоље екипе у Русији. Са Џамаром Смитом сам играо у Бамбергу, он им је најбољи стрелац, сјајан играч. Очекује нас тешко гостовање после тешког пута, али не идемо са белом заставом. Пробаћемо да пружимо што бољу партију и да победимо", поручио је Величковић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести