Шћепановић: Са великим амбицијама идемо у Бадалону

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Владо Шћепановић изјавио је да његов тим са великим амбицијама путује у Бадалону на меч против Хувентуда у првом колу Еврокупа.
scepanovic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра почињу такмичење у Еврокупу, а меч са шпанским тимом на прогрмау је од 20.45 сати.

"Никада као играч нисам имао оволики период без званичне утакмице и сада се сви сусрећемо са потпуно новом ситуацијом. Сви жељно очекујемо да коначно кренемо и почне да се игра, са позитивног дозом нервозе, која је увек присутна када се утакмица игра. Успели смо да се спремимо колико смо успели, захтевна и тешка утакмица против екипе која је већ одиграла три кола шпанске лиге и која је имала јаке мечеве. Ми смо у ситуацији да нисмо имали квалитенијих припремних утакмица, али шта је - ту је. Никада није идеална ситауција, али ми са великим амбицијама идемо у Бадалону", рекао је Шћепановић за клупскуи телевизију.

Тренер црно-белих изјавио је да ће његов тим бити комплетан за сутрашњу утакмицу,а осврнуо се и на ривала.

"Типична шпанска екипа, која је у трчању можда међу најбољима у Шпанији. Изузимајући утакмицу против Реала, имају две победе против Уникахе и Севиље на страни. Када добро трчи, шутира, то је екипа која може да направи велике проблеме. У том погледу смо се и ми спремали за ту утакмци. Имамо још времена за припрему, али тај меч мора добро тактички да се припреми", закључио је Шћепановић.

Млади бек Урош Трифуновић најављује тријумф у Шпанији.

"Идемо да победимо. Хувентуд је већ одиграо три званичне утакмице, победили су Уникаху и Севиљу, а изгубили су од Реала. Рекао бих да је Хувентуд типична шпанска екипа. Трче, доста шутирају. Мислим да ће то бити једна тешка утакмица за нас. Ако уђемо концентрисани и спремни да играмо у контакту, мислим да можемо да победимо", истакао је Трифуновић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести