Томић: Борац права увертира за плеј-оф

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић пред меч последњег кола Суперлиге против Борца из Чачка рекао је да од своје екипе очекује максималну озбиљност.
Milan Tomic/Fonet
Фото: FoNet

Меч 10. кола групе А црвено-бели дочекују без пораза и са осигураним првим местом на табели, док је екипа чачанског Борца трећепласирана.

"Причали смо пуно о такмичарском мотиву, ангажману и борбености током ове прве фазе. Екипа је укупно гледано имала добре утакмице, али без обзира на то што смо осигурали прво место, очекујем добру утакмицу", рекао је Томић за клупски сајт.

Он је додао да је Борац добар тим и да би победа у 10. колу била би права увертира и одлична припрема за полуфинале плеј-офа против Меге које почиње већ у недељу.

"Ипак, у мислима нам је само прва наредна утакмица, а то је меч са Борцем. Циљеви остају исти као и за сваку утакмицу. Победа уз чврсту одбрану, лаке поене из транзиције јер нас очекује меч са растерећеном, а добром екипом", рекао је Томић.

Кошаркаш црвено-белих Дејан Давидовац рекао је да меч против Чачана долази у добром тренутку.

"Добро тренирамо, играмо утакмице у ритму на три дана. Овај меч долази у добром тренутку за нас као прави тест за оно што нам следи у плеј-офу. Зато мислим да је Борац као једна од најбољих екипа у насој групи, прави противник. Искусни су, стижу растерецени и сигурно це се показати у правом светлу", рекао је Давидовац.

Утакмица између Црвене звезда и Борца игра се у среду од 18 сати у дворани "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести