Томић: Чврсто и без падова на Крку

НОВО МЕСТО: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, пред гостовање Крки у АБА лиге, поручио је да његов тим максимално озбиљно мора да схвати противника.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

"Очекује нас утакмица са екипом која је у прошлом колу савладала Задар као гост и која је редован учесник регионалног такмичења. У овај меч улази без притиска, са друге стране, ми након тешке утакмице у Тел Авиву смо морали брзо да се окренемо припреми ове утакмице. То је ритам као што сам и раније говори који ће сада бити уобичајен у наредном периоду", рекао је Томић за клупски сајт.

Он је позвао своје играче да меч у дворани "Леон Штукељ" концентрисано свих 40 минута.

"У Новом месту морамо да одиграмо чврсто, без падова, сконцентрисано и да тако дођемо до бодова у гостујућој хали која је мала, али у којој атмосфера пуно значи играчима Крке“, рекао је тренер црвено-белих.

Кошаркаш Дејан Давидовац такође је апострофирао подршку коју Крка има са трибина.

"Нисмо имали пуно времена да се припремимо за овај меч, али бићемо спремни. Зна се шта је потребно да урадимо да дођемо до бодова, да одиграмо добру одбрану, агресивно, да контролишемо утакмицу, чиме бисмо дошли до победе и у доброј атмосфери наставили даље, јер нас брзо након тога очекују нови изазови“ рекао је Давидовац

Утакмица 3. кола АБА лиге Крка - Црвена звезда игра се у суботу од 18 сати у Новом Месту.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести