Томић: Лимож архивиран; Човић: Сконцентрисано на Крку

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је да је победа над Лиможом (83:71) у Еврокупу већ заборављена и да екипа у потпуности мора да се окрене незгодном гостовању Крки у АБА лиги.
milan tomic
Фото: Tanjug (video/arhiva)

"Утакмица са Лиможом је већ архивирана, окрећемо се првој наредној, а то је Крка. Незгодна је и компактна екипа, посебно у својој дворани, где су побеђивали претенденте на висок пласман Будућност, Мегу, Партизан, Морнар. Тај податак говори да имају квалитет и да морамо да будемо на високом нивоу ако желимо да добијемо ову утакмицу, а при томе водећи рачуна да смо у уторак увече имали тешку утакмицу у Еврокупу", рекао је Томић за клупски сајт.

Он је додао да екипа и даље и проблема са повредама Мохамеда Фајеа, Алексе Раданова, да је Огњен Добрић под вирусом.

"Сви су почели да тренирају, али нису још максимално спремни", навео је тренер Звезде.

Плејмејкер Филип Човић позвао је саиграче да максимално одговорно схвате гостовање у Новом Месту.

"Очекује нас добра екипа, која игра јако добро на свом терену. Морамо да одиграмо максимално, сконцентрисано, јер нас очекује тим који је све победе до сада бележио против екипа које су врло квалитетне, а на папиру су били аутсајдери. Немамо пуно времена након две тешке утакмице у претходна три дана, али наше је да дамо све од себе и у Новом Месту", закључио је Човић.

Утакмица 14. кола Крка - Црвена звезда игра се сутра од 18 сати у дворани "Леон Штукељ".

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести