Томић: Посао ће бити завршен када Звезда узме титулу

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић пред почетак финалне серије АБА лиге против подгоричке Будућности истакао је да његов тим мора да буде концентрисан, дисциплинован и да има енергију на терену.
milan tomic
Фото: Tanjug (video/arhiva)

"Играмо против искусне екипе. Имају искуство и квалитет. Спремни смо за финалну серију. Најбитније је да смо ушли у финале, али наш посао није завршен. Наш посао ће бити завршен кад узмемо АБА лигу. Као што сам већ рекао, Звездино место је у Евролиги", рекао је Томић на конференцији за медије на Малом Калемегдану.

Он је истакао да је срећан што су карте за утакмицу распродате и што ће његов тим играти пред пуном халом, као и да су навијачи шести играч.

"Морамо да имамо енергију на терену, концентрацију и дисциплину. То ће нам бити највећа предност, ако то успемо да остввримо", рекао је тренер црвено-белих.

"Не живимо у прошлости, не треба да размишљамо.о томе да смо Будућност победили више пута ове сезоне. Мислим да је то замка за нас. Јесте, победили смо их, али то је нова екипа, другачије играју. Ко је фаворит? Играмо пред нашим навијачима, треба да сачувамо домаћи терен, треба да их зауставити и тимски и појединачно", закључио је Томић.

Он је истакао и да Филип Човић није неочекивано искочио и да је феноменалан играч, а рекао је и да Џо Регленд неће бити спреман за сутрашњу утакмицу, као и да не зна када ће поново на терен, мада опоравак тече добро.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести