Томић пред Куп Кораћа: Неизвесно је, сви имају шансу

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић истиче да очекује неизвестно такмичење у Купу Радивоја Кораћа у Нишу и да сви имају шансу за трофеј.
Milan Tomic/Fonet
Фото: FoNet

"Очекује нас врло неизвесно такмичење, драж Купа да што свако има шансу и жељу да га освоји. Наша једина жеља и план је да идемо утакмицу по утакмицу и да играмо добру кошарку у Нишу. Пуно је добрих екипа, Мега, Динамик и ФМП, свака част момцима из Житишта, Борац је увек неугодан, Нови Пазар је већ и кроз српску лигу показао своје амбиције, а бранилац трофеја Партизан је у добром тренутку након победе над Будућности", рекао је Томић за клупски сајт.

Он је додао да би волео да може да рачуна на све играче, али због правила броја о странцима то није случај, па у тиму нису последње појачање Кеј-Си Риверс, Мајкл Оџо и Мухамед Фаје.

"Знам да у Нишу и региону има пуно навијача Црвене звезде и позивам их да нам пруже подршку у утакмици са Динамиком, који је наш први ривал у завршници Купа".

Капитен Бранко Лазић размишља исто као Томић, само о првом мечу против Динамика.

"Спремамо се за ту утакмицу као да је финале, али и за сваку следећу ако до ње дође. Сконцентрисани смо само на насу игру и тим. Драго ми је да је тим реаговао са три узастопне победе након Еврокупа и да смо успели да одржимо добру атмосферу. Идемо утакмицу по утакмицу, а Динамик је најважнији", рекао је опорављени Лазић.

Његов саиграч Марко Кешељ, такође, истиче да је Динамик најбитнији у овом тренутку.

"Имали смо довољно времена да тренирамо, да се освежимо и спремни идемо у Ниш. Свако у Купу има амбиције, имамо их и ми, имамо добру атмосферу у тиму, и жељно ишчекујемо старт турнира", закључио је Кешељ.

Утакмица Црвена звезда - Динамик игра се у петак од 19.30 у нишкој дворани Чаир.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести