Томић: Респект свим ривалима; Лазић: Корак по корак

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је да је задовољан жребом за завршни турнир Купа Радивоја Кораћа и поручио да респектује све ривале.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

Звезда ће у четвртфиналу играти против Динамика, у полуфиналу иде на победника дуела Мега - Борац Чачак, а дерби против Партизана могућ је тек у финалу.

"Куп такмичења су специфична јер дају свима подједнаку шансу, такође и доносе могућност да се освоји вредан трофеј после три утакмице. Задовољан сам жребом, свакако да ако желите да освојите трофеј морате да победите све ривале.Максималан респект према сваком ривалу, идемо корак по корак, јер нас до крајњег циља очекују потенцијално три утакмице у три дана. Очекујем и велику подршку наших навијача којих традиционално има пуно у Нишу и том делу Србије”, рекао је Томић за клупски сајт, након што је "избегао" новинаре после жреба у Хајату.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић рекао је да је Куп, на којем учествује годинама, празник српске кошарке и да се нада новом трофеју.

"Поштујемо све тимове, стартујемо против Динамика и у тај меч морамо да уђемо максимално. Куп је врло специфично такмичење, по овом распореду могли би да одиграмо три утакмице у три дана, и зато морамо корак по корак, јер сви као и ми желе овај трофеј", истакао је Лазић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести