Томић: Ситуација је 50-50, али зависимо од других...

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић изјавио је да, без обзира што његов тим зависи од других резултата у Г групи Топ16 фазе Еврокупа, мора да победи Лимож и уради све што је до њега за наду у пролаз даље.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

Црвено-бели су трећи са скором 1-3, Лимож је без победе, док је Уникаха на 3-1 и неопходан је тријумф Валенсије, која је већ обезбедила Топ 8, како би Звезди остале теоретске шансе.

"Јако нам је значајно да добро одиграмо, морамо да будемо максимално спремни, иако је ситуација сада 50-50, зависимо и од других резултата у групи. Зато наш део морамо да одрадимо до краја у наредне две утакмице и дођемо до победа, па ћемо видети за шта ће то бити довољно", рекао је Томић за клупски сајт.

Црвена звезда ће и у овом мечу бити без повређеног капитена Бранка Лазића, потврдио је Томић.

"Очекује нас екипа која ће бити врло мотивисана јер жели прву победу у групи, до које је могла да стигне у две врло неизвесне утакмице са Уникахом. Физички су изузетно снажни, високи и имају квалитет".

Крилни кошаркаш Огњен Добрић очекује знатно боље издање него у убедљивом поразу у Загребу од Цедевите у претходном мечу.

"Мораћемо чвршће и са више енергије. Сада знамо екипу Лиможа, видели смо у припреми ове утакмице, не рачунајући наш меч на старту тамичења, да су одиграли две потпуно изједначене и неизвесне утакмице са Уникахом, што такође говори о њиховом квалитету. Свесни смо да не зависи све од нас, али желимо наш део посла до краја да урадимо како треба, па ћемо видети", закључио је Добрић.

Утакмица Лимож - Црвена звезда игра се сутра од 21.
 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести