Триникјери уочи гостовања Монаку: Да нешто променимо...

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да екипа на гостовању Монаку мора нешто да промени у односу на меч у Београду, уколико жели другачији исход.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri  Foto: Tanjug/T.Valič
Фото: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери  Фото: Тањуг/Т.Валич

Монако је прошле недеље славио резултатом 72:68, а црно-бели су после великог заостатка у финишу умало направили преокрет.

"Играли смо пре шест дана против против Монака и знамо да је или црно или бело, или топло или хладно. Ако играју њихову кошарку, ми то не можемо. А ако пробамо да играмо нашу кошарку, можда буду у проблемима. Са њихове стране уопште не очекујем ништа другачију игру, биће иста ствар".

"А са наше мора другачије, морамо нешто да направимо. Шта? Они су ходали у првој, био је спор темпо, држали су ритам у њиховим рукама и јако полако све радили. Дали су нам све отворене шутеве, ми нисмо ништа погодили, тако да је утакмица током три четвртине била баш тешка за нас. Били смо на "минус 21" и нисмо много схватили како да се игра. У последњој четвртини смо променили ритам, били више агресивни и другачије играли. Сад, да ли ћемо бити то у стању 40 минута – не знам. Али, морамо да пробамо", изјавио је Тринкијери за клупски сајт.

Утакмица 4. кола Е групе Топ 16 фазе Еврокупа између Монака и Партизана игра се сутра од 19 сати.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести