Тринкијери: Играћемо против Виртуса који има најбољег играча

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да његов тим вечерас одиграо лошу утакмицу, упркос победи против Лиможа 77:58 у последњем мечу групне фазе Еврокупа.
trinkijeri, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

"Завршили смо други у групи, група је била прилично тешка. То што Локомотивам није прошла даље, покажује колико је група била тешка. Могли смо боље. Вечерас је била лоша утакмица. Није било лако играти, нисмо били мотивисани, нисмо показали право лице вечерас", рекао је Тринкијери на конференцији после меча.

Партизан ће у Топ 16 фази играти у групу Е где ћему ривали бити Виртус, Тренто и Дарушафака, иако је група могла да буде састављена од италијанских екипа.

"Није само паста, већ паста и кебаб. Играмо против Виртуса који има далеко најбољег играча Еврокупу (Милош Теодосић прим.аут), Дарушафака има најбољу одбрану у ЕК до сада, играју тврду одбрану. Тренто који зна да игра Европу, имају Ђентиле који зна да буде велики проблем за одбрану. Група је тешка, али су све тешке. Веома је важно је да играмо једну по једну утакмиц и да не летимо превише. Нисмо још ништа направили да можемо да причамо о већим амбицијама него о томе да добијемо прву утакмицу", закључио је Тринкијери.

Топ 16 фаза Еврокупа за Партизан почиње 8. јануара.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести