Тринкијери пред Цибону: Ривалство обавезује да играмо добро

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да његов тим има обавезу да одигра најбоље што може у сусрету последњег кола АБА лиге против Цибоне у Загребу.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri  Foto: Tanjug/T.Valič
Фото: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери  Фото: Тањуг/Т.Валич

Утакмица у дворани КЦ "Дражен Петровић" на програму је сутра од 18 сати, а због мера заштите од ширења коронавируса меч ће бити одигран без присуства публике.

"Без обзира на специфичне околности, утакмица између Цибоне и Партизана увек са собом носи одређену тежину. Иза оба клуба је дуга традиција и ривалство које траје деценијама. Због тога имамо обавезу да утакмицу одиграмо најбоље што можемо", рекао је Тринкијери.

Бек црно-белих Огњен Јарамаз сматра да је сутрашњи дуел прилика да црно-бели на прави начин заврше регуларни део сезоне у регионалном такмичењу.

"Иако је у питању утакмица без такмичарског значаја, ми идемо у Загреб са жељом да одиграмо добар меч и да на најбољи могући начин окончамо овај лигашки део првенства. Цибона је наш велики ривал још из времена када нико од активних играча није био ни рођен и то је нешто што обавезује и нас и њих", истакао је Јарамаз.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести