Вечити дерби: Продужетак серије или Звездино ново финале?

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана и Црвене звезде вечерас играју други меч полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге, након што црвено-бели воде са 1:0 и имају прилику да новом победом изборе финале.
zvezda-partizan, fonet
Фото: FoNet

Екипа Миленка Топића пре два дана је убедљиво славила 87:62 као номинални домаћин, који ће сада да буде Партизан пред својим навијачима.

Звезда јури седмо узастопно финале, односно уколико тријумфује добиће шансу да освоји четврту титулу првака Србије у низу, али тренер Топић позива на опрез.

"Одрадили смо тек прво полувреме, на реду је нови дуел и морамо да се освезимо за њега. Свесни смо да ће друга утакмица бити још тежа. Добићемо реакцију Партизана и уколико желимо да победимо, морамо да играмо на исти начин, можда чак и јаче", рекао је Топић.

Тренер Партизана Ненад Чанак признаје да је његов тим под императивом.

"У ситуацији смо из које нема назад. Победи или иди кући. Здравствени билтен није добар па ће они који су спремни, морати да дају још више од себе и да одиграју и за своје повређене саиграче. Након пораза, очекујем да екипа покаже реакцију и одигра борбено до краја. Само са таквим приступом имамо чему да се надамо", изјавио је он.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде почиње од 20.30 у дворани "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести